Rólunk

Cégünk bemutatása

Társaságunk teljes mértékben magyar tulajdonosi köre és egyben műszaki vezetése fél évszázados szakmai tapasztalattal,referenciával rendelkezik az ártézi- és ivóvízkút, termálkútfúrás, felújítás, karbantartás szakterületen.

Cégünk Uniós minősítésű vízigényt kielégítő ivóvíztermelő kutak, ásványvíztermelő kutak, ipari vízkutak és meleg vizes termálkutak tervezését, fúrását, felújítását, és karbantartását végzi szakmai tapasztalata, és megfelelő szakemberek munkájával, kulcsátadással tervektől a megvalósulásig eredménygaranciával!

A termálkutak kivitelezését 2500 m mélységig vállaljuk, melyeket cégeknek, önkormányzatoknak, magánmegrendelőknek, fürdőknek, termál fürdőknek, irodaházak és nagyobb létesítmények fűtésére és sok egyéb felhasználásra alkalmaznak a megrendelőink a közismert balneológiai hasznosításon felül, melyben segítséget nyújtunk a beruházók részére, a hasznosítási tervek, javaslatok elkészítésében is.

Vállalatunk saját gépparkjával végzi kivitelezési munkáit. ISO minősítéssel rendelkezünk, ennek megfelelően végzünk kivitelezési munkákat.

Cégünk az általa végzett kivitelezési munkáiért 5 év garanciát vállal.

Back to Top